ĐURIĆKI SE UDVARAJU PREKO RADIJA, U ZATVOR STIGLA MISTERIOZNA PORUKA NJENOM BIVŠEM MUŽU: Kačareviću, mirno spavaj, ja čuvam Tamaru

Tamara Đurić je, po svemu sudeći, zaštićena kao beli medved dok je njen bivši muž Nikola Kačarević u pritvoru zbog istrage koja se poslednjih dana vodi o klanu Nikole Vušovića, poznatijeg kao Džoni sa Vračara.

Na jednom prestoničkom radiju koji u programu ima emisiju s čestitkama i pozdravima u sredu veče pročitana je poruka koja je namenjena starletinom doskorašnjem suprugu.

– Veliki pozdrav za Nikolu Kačarevića. Ja čuvam Tamaru, ne brini. Mnogi joj se sad udvaraju, ali je ona samo moja briga.Možeš unutra mirno da spavaš i da ne brineš, biće sve u redu – glasila je poruka upućena Nikoli. Misteriozna poruka poslata je uz pesmu „Tuđa žena“ koju izvodi Radiša Trajković Đani, prenosi Kurir.

Redovni slušaoci mogu da primete da se skoro svakog dana uhapšenima šalju pozdravi uz raznorazne pesme. Porodice im uglavnom pružaju podršku, a neretko se oglase i bivše ljubavi, obožavaoci – klinci kojima su uhapšeni idoli i koji žele da se pozicioniraju u svetu kriminala. Interesantno je to da na kraju poruke muškarac koji ju je poslao nije naglasio i od koga je.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare