BABA DILERKA SE ZATVORILA U STAN, SIN JOJ NE DOPUŠTA NI SA KIM DA PRIČA! Tragom vesti novinari Informera na njenoj adresi 

Starica Nada V. (78), koja je u utorak u popodnevnim satima zatečena u šumi u Zemunu sa rancem u kojem je pronađeno skoro 400 grama opojne droge amfetamin, vagica za precizno merenje i jedan nož, posle saslušanja puštena je da se brani na slobode uz izricanje mere kućnog pritvora bez nanogice

Kao što je Informer već objavio, tokom sasluišanja ona je tvrdila da ranac sa drogom nije njen, već da ga je pronašla u svojoj bašti. 

Tragom vesti da se baba dilerka vratila kući, ekipa Informera krenula je po odgovore direktno na vrata uhapšene Nade V. Međutim tamo smo naišli na zid ćutanja, jer ona nije želela da komunicira sa medijima.

Na insistiranje novinara Informera da iznese svoju stranu priče, Nada je kroz zatvorena vrata odbila da govori rekavši joj ne trebaju mediji i da joj je policija pomogla.

Onda se u razgovor kroz zatvorena vrata umešao i sin. Majci je rekao da ni slučajno ne otvara vrata, ističući da oni ne žele ništa da pričaju i da su već sve rekli na tu temu.  

Podsetimo, javnost je, malo je reći, bila šokirana vešću da je starija žena u zemunskoj šumi zatečena sa racem punim narkotika. Takođe ona je uz sebe imala i nož sa povećim sečivom. Starica je odmah privedena, dok je njen sin branio majku rekavši da ranac sa drogom nije njen već da ga je našla u šumi. Ipak pravu istinu utvrdiće istraga, koja je u toku.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare