OTKRIVEN POL BEBE ANE KORAĆ! Starleta u šestom mesecu TRUDNOĆE, čeka prvo dete!

Starleta Ana Korać ćeka svoje prvo dete sa svojim izabranikom kojeg krije od očiju javnosti, a sada je otkriven i pol bebe. 

Naime, kako prenosi emisija „Ekskluzivno“ Ana nosi dečaka. 

Naime, Ana je u više navrata pričala kako nikad nije bila srećnija zbog nove ljubavi, te da bi sa novim partnerom htela da se ostvari na svim poljima, kao i da bi volela da dobije ćerkicu.

– Svuda oko nas su neke bebe, gde god se okrenem samo vidim bebe. To je neki znak. 2022. godina mi je počela prelepo i želela bih da se ostvarim s njim na svim poljima, i volela bih da dobijem devojčicu – smejala se tada Koraćeva, pa nastavila:

– Ne znam da li sam normalna, ali prvi put da sa muškarcem želim stvarno da mi sve uspe, eto, to baš želim – kazala je Ana jednom prilikom u emisiji „Ekskluzivno“.

Kako se dalje saznaje, Koraćeva zajedno sa svojim partnerom uživa u ljubavi i održava trudnoću daleko od znatiželjnih očiju javnosti, međutim, bivša zadrugarka nije prestala da brine o svom fizičkom izgledu, te i dalje često posećuje svog estetičara, koja je otkrila da li Ana ima česte promene raspoloženja u drugom stanju.

– Ana nije zahtevna, jako je draga. Rekla bih da je lagana, ali „lagana“ je mala reč, pre bih rekla da je mnogo draga osoba. Povukla se iz javnog života, pa ne bih ni ja puno da pričam i iznosim informacije, s razlog je to uradila – istakla je Tatjana, Anin lični savetnik u trudnoći, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare