ŠOK! Bivši igrač FMP-a priznao da je gej pred saigračima /VIDEO/

Australijski košarkaš Ajzak Hamfriz, koji je svojevremeno igrao za FMP iz Železnika, odlučio je da pred sadašnjim saigačima obelodani da je homoseksualac!

Hamfriz je u februaru 2018. godine potpisao trogodišnji ugovor sa FMP-om, ali je klub napustio vrlo brzo i vratio se u domovinu. Potom je bio i član Atlante, dok je trenutno igrač Melburn Junajteda.

– Nisam mogao da prihvatim samog sebe i pokušao sam da se ubijem. I glavni razlog zbog kog sam imao toliko problema je što nisam mogao da prihvatim moju seksualnost, činjenicu da sam gej. I mrzeo sam se zbog toga, gadio sam se samog sebe, mislio sam da ne mogu da budem takva osoba u svom okruženju i košarkaškom okruženju – rekao je Hamfriz saigračima i kroz suze dodao:

– Hoću da svi ljudi znaju i zato ovo javno objavljujem… Može da se živi sa tim i ne morate to da sakrivate samo zato što ste sportista. Mi imamo odgovornost da postavljamo primere drugima i zato je moja odluka da to objavim.

Hamfriz ima 24 godine i igra na poziciji centra. Svojevremeno je, pre dolaska u FMP, izabran za rukija godine u domovini, dok je 2014. sa U 17 selekcijom Australije bio svetski vicešampuion.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare