POKUŠAJ UBISTVA U DVORIŠTU KAZINA KOD BUJANOVCA: Uhapšeno 9 Albanaca, beže u Srbiju da bi se kockali

Kosovska policija saopštila je uhapsila devet osoba koje se dovode u vezu sa pokušajem ubistva u ataru sela Breznica u opštini Bujanovac.

Kako je saopšteno iz policije, u ranim jutarnjim časova dobili su informaciju da je u dvorištu kazina, Albanac sa KiM, povređen vatrenim oružjem od strane člana porodice.

„Regionalna policijska uprava Gnjilane, Policijska stanica Kamenica, u ranim jutarnjim časovima dobila je informaciju da je u ataru sela Breznica van teritorije KiM, u dvorištu kazina vatrenim oružjem povređen Albanac, koji je državljanin tzv. Kosova. Policijske jedinice su po dobijanju obaveštenja preduzele sve policijske akcije i uspele da lociraju i uhapse na KiM devet osumnjičenih građana za koje se sumnja da su umešani u taj incident“, navodi se u saopštenju policije.

Kako se dodaje, ranjenom je ukazana pomoć u Urgentnom odeljenju Regionalne bolnice Gnjilane, a prema rečima lekara nije životno ugrožen.

– Regionalna istražna jedinica u punoj koordinaciji sa tužiocem istražuje okolnosti incidneta. Slučaj je okarakterisan kao ubistvo u pokušaju – dodaje se u saopštenju Policije.

Kako prenose prištinski mediji, Albanci sa KiM prelaze administrativnu liniju i dolaze na teritoriju opštine Bujanovac zbog kockanja, nakon što je policija u februaru prošle godine zatvorila mrežu kockarnica u Karačevu kod Kamenice.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare