DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 16. NOVEMBAR! Bikovi treba da čuvaju NOVČANIK, Jarčevima promene u KARIJERI, a evo ko treba da izbegava TEŠKU HRANU 

I dok čekamo ulazak Venere i Merkura u Strelca, koji će doneti više sreće i optimizma, pred nama je uzbudljiv astrološki dan u kojem mnogi znakovi treba da budu oprezni sa novcem

OVAN

LJUBAV: Vaša okolina neće prihvatiti vaš izbor, zbog čega ćete morati da razmislite o priorotetima, ko vam je bitniji. POSAO: Poslovna situacija će vam se blago popraviti. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK 

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti osoba koja je druge veroispovesti, ili osoba koja je mnogo religioznija od vas. POSAO: Manje pogoršanje u sferi finansija, zbog neracionalnog trošenja. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

BLIZANCI 

LJUBAV: Bićete neprijatni i unosićete nemir i razdor u vaš odnos. Pokušajte da budete ljubazniji. POSAO: Nepoštovanje i najbanalnijih propisa vas može dovesti u nevolju. ZDRAVLJE: Blago pogoršanje.

RAK 

LJUBAV: Danas će vam se deisti neke dramatične stvari. Emocije će biti suviše intenzivne da bi se održala harmonija. POSAO: Mogući su problemi sa ljudima sa kojima radite. ZDRAVLJE: Bol stomaka, upale i povrede.

LAV

LJUBAV: Bićete zainteresovani ali i frustrirani zbog nedostatka dobrih prilika u vašem ljubavnom životu. POSAO: Možda ćete otkriti da ste “uzeli prevelik zalogaj” i da morate da odustanete od nekih ambicija. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

DEVICA

LJUBAV: Može se desiti da se zajedno sa partnerom suočite sa nekim problemima, što će vas zbližiti ili rastaviti. POSAO: Moguće je da ćete imati problema da iskoristite neke prilike u poslu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA 

LJUBAV: Bićete vrlo nezadovoljni time kako izgleda vaš ljubavni život, pre svega zbog disharmonije koja će vladati. POSAO: Problemi u privatnom biznisu i porodičnom poslu. ZDRAVLJE: Akutne tegobe.

ŠKORPIJA

LJUBAV: U ovom periodu ćete imati nekih životnih briga koje će vas sprečiti u tome da razmišljate o ljubavi. POSAO: Mogući veći problemi u sferi finansija. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete. Izbegavajte tešku hranu.

STRELAC 

LJUBAV: Ovo je nepovoljan period za ljubav.  POSAO: Biće razloga za zabrinutost, ali imajte u vidu to da je kriza kroz koju prolazite vrlo kratkotrajna. ZDRAVLJE: Loše.

JARAC 

LJUBAV: Bićeti okrenuti poslu, a i pomalo razdražljivi. Zbog toga nemojte očekivati napredak u ovoj sferi. POSAO: Mogući problemi u karijeri i velike promene u istoj. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

VODOLIJA 

LJUBAV: Zanemarićete romantiku zbog drugih stvari u životu. Danas to možda i nije tako loša ideja. POSAO: Mogući problemi u procesu rada i sa ljudima koji rade za vas. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

RIBE

LJUBAV: Konstruktivan razgovor će dovesti do rešenja problema. POSAO: Promena posla ili čak promena karijere i ciljeva. Možete poći u sasvim drugom pravcu. ZDRAVLJE: Osetljivog ste zdravlja.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare