BATA SPASOJEVIĆ POMERIO SVE GRANICE: Crno za sva vremena, budite svoji, moćni i posebni

Poznati srpski dizajner Bata Spasojević sinoć je ljubiteljima mode, lepog i drugačijeg, prikazao najnoviju kolekciju za tekuću jesen i predstojeću zimu. U prepunoj Kristalnoj dvorani, koja je na jedno veče bila okovana snegom i ledom, Bata je u svom prepoznatiljivom stilu, kojim je još jednom pomerio sve granice, predstavio komade koje preporučuje za hladne dane. U ovim teškim vremenima za celu zemaljsku kuglu, Bata je kolekcijom Flying future, poslao jasnu poruku – da treba da se okrenemo budućnosti i stvarima koje nas čine srećnim.

Revija je neuobičajeno počela obraćanjem Bate Spasojevića, u ulozi kapetana, na letu za budućnost. Jedan za drugim, na pistu koja je pretvorena u snežnu čarobnu šumu, izlazili su modeli u atkraktivnim komadima, izrađenim od kavlitetnih materijala, sa akcentom na posebnost, INDIVIDUAL-nost i neprolaznost.


Gotovo svaki novi komad garderobe, publika je ispratila ovacijama i aplazum, što je Bati probudilo posebne emocije.

– Utisci posle sinoćne revije još uvek se nisu potpuno slegli. Ipak, ono što već danas mogu da kažem jeste da čak i kada pomislim da je teško i gotovo neizvodljivo oduševiti zahtevnu beogradsku publiku, oni koji prate moj rad me demantuju. Energija i emocija koju sam osetio sinoć, najveći su mi podstrek da već danas počnem da radim sa još većom motivacijom i predstavim pred sebe gotovo nedostižne ciljeve – otkrio je samo nekoliko sati posle neviđenog spektakla Bata Spasojević.

Kolekcija sa akcentom na crnu boju, kao zaštitni Batin znak, nosiće se sigurno godinama.

– Prepoznatljiv sam po crnim komadima, koje činim drugačijim i prepoznatljivim. Nova muško/ženska kolekcija je specifična po tome što sam se odlučio za komade koji su dovoljno atraktivni sami za sebe, mogu se kombinovati sa komadima koje svako već ima u svom plakaru, a da svaki put to izgleda drugačije, moćno i da pre svega ostavi utisak, bilo da je reč o kežual svakodnevnom oblačenju, izlasku, poslovnoj večeri ili noćnom provodu – objašnjava Bata šta najnoviju kolekciju čini drugačijom.


Crvenim tepihom sinoć su kao Batini gosti prošetali predstavnici ambasada, vodećih domaćih kompanija, uvažene zvanice iz sveta mode, biznisa, advokature, medicine, zatim pevačice Seka Aleksić, Anastasija Ražnatović, Ivana Nikolić, Mira Škorić,Tea Tairovic , Goran Ok band, Anastasija Ićurup sa dečkom Reljom iz grupe Crni Cerak,Tijana Bogićević , Vanesa Šokčić, Sergej Pajić koji je i nosio reviju Bate Spasojevića, Stanko i Stanoje iz Grupe Klon koji su takođe prošetali pistom, kompozitor Aleksandra Milutinović. Među gostima su bili i glumica Ivana Dudić, Jelena Đukić, bloger Andrija Jo, Aleksa Todorović, Ivana Korab , zatim TV lica Ana Pendić, Filip Maksimović, Vesna Jugovic, Snezana Dakic, Jelena Gajšek, kao i Dea Đurđević, koja je vodila program.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare