Srbija 12. najvrednija selekcija na Mundijalu: Evo na koliko su procenjeni Orlovi

Fudbalska reprezentacija Srbije je otputovala u Bahrein, gde će odraditi poslednju proveru pred Mundijal u Kataru, a prema specijalizovanom fudbalskom sajtu „Transfermarkt“, naš nacionalni tim je „težak“ čak 359,5 miliona evra.

Najvredniji je i dalje napadač Juventusa – Dušan Vlahović, čija se vrednost procenjuje na 80 miliona evra. Na drugom mestu je Sergej Milinković-Savić, koji je procenjen na 60 miliona evra, dok je treći po procenjenoj vrednosti centarfor Fulama – Aleksandar Mitrović, čija vrednost je skočila za tri miliona i sada iznosi 28 miliona evropskih novčanica, piše Telegraf.

Vrednost Filipa Kostića se nije menjala, te i dalje iznosi 24 miliona evra, dok Strahinja Pavlović i Nikola Milenković vrede po 20 miliona. Upravo Pavlović je doživeo najveći skok, budući da je njegova vrednost nakon sjajnih partija u Ligi šampiona skočila za čak 12 miliona.

Luka Jović trenutno vredi 14 miliona, dok milion manje vrede Ivan Ilić iz Verone i Saša Lukić iz Torina

Vrednost čuvara mreže Majorke Predraga Rajkovića je porasla za milion, te sada iznosi 10 miliona evra, koliko vredi i Nemanja Maksimović. Vezista Porta, Marko Grjuć je procenjen na 9 miliona, a sledi ga mladi defanzivac Crvene zvezde – Strahinja Eraković, koji je doživeo novi skok od dva miliona, te sada vredi sedam miliona, na koliko je procenjen i kapiten naše reprezentacije Dušan Tadić.

Uroš Račić sada vredi 6,5 miliona evra, dok 500 hiljada manje vredi Andrija Živković. Slede Marko Dmitrović i Miloš Veljković čija je vrednost procenjena na 5 miliona, dok po četiri vrede Nemanja Gudelj i Nemanja Radonjić. Defanzivac Almerije Srđan Babić je pocenjen na 3 miliona dok po 2,5 vrede Filip Đuričić, Darko Lazović i Vanja Milinković-Savić. Dva miliona vredi Stefan Mitrović, dok je na 1,5 miliona procenjen Filip Mladenović.

Kada se pogleda spisak putnika, Srbija izgleda prilično moćno, a nema sumnje da će cela nacija svim srcem biti uz Orlove. Podsećamo, ekipa koju sa klupe predvodi Dragan Stojković Piksi će prvi meč odigrati 24. novembra od 20 časova, a protivnik će biti ekipa Brazila.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare