BIVŠI RUKOMETAŠ CRVENE ZVEZDE UHAPŠEN NA BEOGRADSKOM AERODROMU: U donjem vešu skrivao osam grama heroina! Pružao otpor policiji

Miloš Medenica, bivši rukometaš Crvene zvezde, uhapšen je na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ jer mu je u donjem vešu nađena kesica sa drogom.

Medenica je pokušao da unese u avion osam grama heroina.

On se prilikom hapšenja otimao i pružao otpor, pa će, osim za posedovanje droge odgovarati i za napad na policiju.

– Dok je Medenica stajao u redu da čekira avionsku kartu, nervozno je cupkao nogom, često je izlazio iz reda i vraćao se. Policajcima koji patroliraju na aerodromu bilo je čudno njegovo ponašanje, a kad su mu zatražili dokumenta, Medenica je počeo da viče i da traži objašnjenje zašto mu policajci traže pasoš. Patrola ga je zatim zamolila da pođe s njima u službene prostorije, ali Medenica je u panici počeo nekog da poziva telefonom. Policajci su pokušali da mu oduzmu telefon, ali on je počeo da ih gura i da se otima. Budući da je korpulentan i veoma snažan, savladan je tek nakon što je došla specijalna jedinica koja obezbeđuje aerodrom – rekao je izvor Novosti.

Inače, Medenica je bio u žiži javnosti i 2014, kada je bio pozitivan na doping testu, posle utakmice trećeg kola Superlige. Naime, Antidoping agencija Republike Srbije objavila je da je srednji bek Crvene zvezde bio pozitivan na zabranjene supstance – karboksi THC i sibutramin (stimulans koji se nalazi u suplementima, ali i zelenom čaju).

Rukometni savez Srbije, koji je nadležan za postupanje u prvom stepenu u ovom slučaju, doneo je tada odluku o privremenoj suspenziji sportiste, do okončanja postupka.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare