UŽAS KOD ALEKSINCA: Automobilom udario ženu i pobegao! Povređena pred kućnim pragom, ima teške povrede glave i nogu

Marijola Stojanović (75) iz Velikog Drenovca zadobila je teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći u ovom aleksinačkom selu, a policija traga za vozačem koji je ženu udario automobilom, pa zatim pobegao.

Kako navodi njen rođak Nebojša Stojanović, Marijola je udarena vozilom maltene ispred svoje kuće u subotu oko 19 sati.

„Ona živi sama, a kako nema televizor, pošla je kod komšinice da zajedno gledaju program. Kako je izašla na ulicu tako je neko udario i pobegao. Aleksinačka Hitna pomoć je prebacila do Univerzitetskog kliničkog centra gde je ustanovljeno da je zadobila teške povrede pa je zadršana u jedinici intenzivnog lečenja“, objašnjava Stojanović.

Kaže da se nada da će u identifikaciji izvršioca pomoći snimci video nadzora s obzirom na to da ih, kako tvrdi, ima skoro svaka kuća u ovom selu.

„Očekujem da će policija pregledati kamere kako bi se ustanovilo ko je udario bespomoćnu ženu a zatim pobegao“, naglasio je Stojanović.

U niškoj Policijskoj upravi potvrđeno je da je došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je jedna žena povređena te da se vozač nakon udesa udaljio. Iz niškog Univerzitetskog kliničkog centra saopšteno je da je sedamdesetpetogodišnjakinja zadobila teške povrede glave i noge te da će biti obavljena hirurška intervencija.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare