OPŠTI HAOS U ZADRUZI! Zadrugari doveli produkciju do usijanja, ovakve KAZNE SE NE PAMTE tokom svih sezona!

Učesnicima „Zadruge“ očigledno ni udarci po džepu nisu opomena da prestanu da krše pravila Velikog šefa koja su jasno definisana bila pre nego što su potpisali ugovor za ulazak u Belu kuću.

Naime, nije retkost da se u Beloj kući krše određena pravila, a ovog puta Veliki šef oštro je reagovao i odlučio da kazni pojedine zadrugare zbog spavanja u nedozvoljeno vreme. 

Ivana Puzić, Anastasija Stanojević Palčica, Sofija Una Minić, Aleksandar Sauer, Dijana Durlević, Aleksandra Momčilović i Valentina Stanković kažnjeni su zbog spavanja u nedozvoljeno vreme.

Podsetimo, tokom prethodnih sezona, zadrugari su ukupno izgubili zbog kazni 315.000 evra, apsolutni rekorder u gubljenju novca definitivno je Mensur Ajdarpašić, kome je oduzeto čak 58.500 evra usled gubitka tri mesečna i jednog nedeljnog honorara.

I Marko Oknačić je među rekorderima kada su reč kazne. Naime, Marko Osmakčić, koji na nedeljnom nivou zarađuje 1.000 evra, a dosad mu je Veliki šef zbog agresivnog ponašanja Oduzeo čak dva tromesečna, jedan mesečni i jedan nedeljni honorar, pa je več u minusu 20.000 evra, piše Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare