KAKO SE ZOVE ONAJ BELI MOMAK? UDARIO BIH JOKIĆA U FACU, GAĐAO BIH GA LOPTOM! I Maljković ostao u lošem sećanju bivšem NBA asu

Četvorostruki NBA šampion Džon Sali kaže da bi smislio način da udari Nikolu Jokića loptom u facu!

Nekadašnji član Detroita, Čikaga, Lejkersa i Panatinaikosa, Džon Sali izabrao je petoricu najboljih igrača u ligi. Nabrajao Luku Dončića, Janisa Adetokumba, Stefa Karija i Lebrona Džejmsa, a onda dodao:

– Dža Morant! Ne, kako se zove onaj drugi, beli momak – zapitao se Sali nakon čega mu je voditelj dao odgovor na pitanje o dvostrukom uzastopnom MVP igraču NBA lige.

– Unervozim se dok ga gledam, jer znam da bih morao da ga udarim u facu. Smislio bih kako da ga pogodim loptom u facu. To je jedini način. Izgleda tako čudno, zar ne? Ali, ima sve te brojke. U fazonu je „imaću sve te skokove i sve asistencije“. Da, to je mojih pet – rekao je Sali.

Sali je u NBA stigao 1986. kada su ga Detroit Pistonsi birali sa 11. pozicije i upravo sa tom čuvenom, ozloglašenom ekipom uzima dve titule 1989. i 1990. godine. Bio je i član Džordanovih Bulsa po povratku Majkla iz penzije i sa njima 1996. stiže do drugog prstena.

Nakon toga je odlučio da se oproba u Evropi gde je jedan mesec proveo u Panatinaikosu. Potpisao je jednogodišnji ugovor vredan milion dolara sa „zelenima“ iz Atine, a odigrao je devet mečeva. Napustio je ekipu nakon što je Maljković odbio da ga uvrsti u tim jer je ranije odbio da dođe na trening.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare