Dve velike policijske potere u Beogradu: I jednom i drugom Dejanu pucano u noge naočigled prolaznika

Beogradska policija i dalje intezivno traga za dvojicom napadača koji su u sredu i petak pucali i ranili Dejana G. (18) na Banovom brdu i Dejana V. (47) u Košutnjaku.

Ranjeni se nalaze u bolnici, a po oporavku biće saslušani u Tužilaštvu na okolnosti pucnjave.

Kako je „Telegraf.rs“objavio, Dejan G. je u sredu oko 15.30 časova, nezvanično, upucan sa tri hica iz pištolja u nogu i ruku.

– Bio je u kolima na semaforu kada mu je prišao muškarac i ispalio u njega nekoliko hitaca. Dejan je nakon ranjavanja uspeo da izađe iz vozila i otpuzi do jednog kafića i kaže konobaru: „Ubi me Ciganin“. Motiv napada je sukob među navijačima- kaže naš sagovornik i dodaje da Dejan G. od ranije poznat policiji.

Samo 24 sata kasnije u petak oko 20 sati na Košutnjaku na trim stazi upucan je Dejan V. U njega je napadač ispalio osam hitaca u noge.

– Dejan V. je prethodno pio piće u balonu za mali fudbal sa braćom Asanović, javnosti poznatijom kao braća Bambalić, koji su vlasnici tog balona. U jednom trenutku Dejan je izašao iz balona da bi oprao automobil, a na povratku ka balonu mu je prišao napadač i pucao na njega. Prema rečima svedoka napadač je nosio hiruršku masku. Oni su ga privatnim kolima i prevezli u Urgentni centar- objašnjava naš izvor iz istrage.

Zanimljiv je podatak, da je upravo na istom mestu 2015. godine ranjen Nenad Asanović (50), javnosti poznat kao jedan od braće Bambalić. On je upucan na istom mestu gde i Dejan V. Napadač je pucao na Asanovića na parkingu ispred balona za fudbal, u Ulici Kneza Višeslava 72. Asanović je pogođen u butine.

Inače, braća Bambalić, Predrag i Nenad, srpskoj javnosti su bili poznati devedesetih godina. Bili su bliski sa Kristijanom Golubovićem i Aleksandrom Kneževićem Kneletom.

I u jednom i u drugom slučaju istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu. Tužilac je naredio da im se dostave snimci sa kamera i veštačenje čaura.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare