SKANDAL SRPSKOG FUDBALERA PRED KATAR! Radonjić se OBRUKAO psovkama i prostačkom gestikulacijom! Italija bruji o ovom POTEZU! VIDEO

Srpski reprezentativac Nemanja Radonjić hvatao se za međunožje u završnici meča u Rimu. Ovaj skandal je zgrozio italijansku javnost, a Radonjić se obrukao u glavnom gradu Italije, psovkama i prostačkom gestikulacijom!

Gledali smo neverovatnu utakmicu između Rome i Torina, koja je završena nerešenim rezultatom – 1:1. Srbi su se našli u centru pažnje. Matić zbog gola, Radonjić zbog nesportskog poteza.

Nemanja Radonjić rešio je da se obračuna sa protivničkim igračem na samom kraju utakmice. Hteo je nešto da mu poruči, ali je izabrao najgori način kako da to uradi. Pale su teške reči, a onda je Radonjić prostačkom gestikulacijom odgovorio štoperu Mančiniju. Uhvatio se za međunožje i uputio mu još par reči! Sočnih psovki na srpskom!

Pogledajte skandal pred Mundijal srpskog reprezentativca Nemanje Radonjića, o kom bruji cela Italija:

Nemanja Radonjić se zbog svega našao na meti oštrih kritika i osuda na Apeninskom poluostrvu, gde je javnost zgrožena njegovim ponašanjem!

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare