OTKRIVAMO IMENA PRIPADNIKA KAVAČKOG OGRANKA NA ČELU SA VUŠOVIĆEM: Ovo su „vračarci“ koji se sumnjiče za najteža dela! 

Tužilašto za organizovani kriminal donelo je Naredbu o sprovođenju i proširenju istrage kojom je obuhvaćeno 38 lica.


Saslušano je 16 lica, nakon čega je Tužilštvo za organizovani kriminal predložilo sudiji za prethodni postupak Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu da se u odnosu na 32 lica odredi pritvor i to: Nikoli Vušoviću (u bekstvu raspisana međunarodna poternica), Nedeljku TodorovićuDariu Đorđeviću (nalazi se u pritvoru u Austriji), Luki CerovićuAleksandru MiloševićuAleksandru NaumovskomVladanu MiketićuDarku MaletićuRašo Banu (u bekstvu), Đorđu KneževićuIvi BukljašuJovanu BošnjakuJovici Sovilju (u bekstvu), Nikoli KačarevićuLazaru Iliću(nalazi se u pritvoru u Republici Crnoj Gori), Marku TacićuMilošu Pavloviću (u bekstvu), Nikoli BožilovićuNikoli Milekoviću (u bekstvu), Nikoli Filipoviću (u besktvu), Petru Jevtiću (u bekstvu), Radivoju Jovanoviću (u bekstvu), Rajku TopićuStevanu MandarićuStrahinji Saviću (nalazi se u pritovru u Republici Crnoj Gori), Ivanu Biletiću (u bekstvu), Vojinu Stuparu (u bekstvu), Milošu Andrejeviću (u bekstvu), Aleksandru Ostojiću (u bekstvu), Drašku Nikoliću i Nikoli Vukojeviću.

Ostalih šest lica koji su obuhvaćeni naredbom se već nalaze u pritvoru ili na izdržavanju kazne zatvora u Republici Srbiji zbog izvršenja drugih krivičnih dela. Reč je o Milošu Miljanoviću,Vladimiru Kovačeviću,Vuku Ursulovu,Marku Drakuli, Milošu Raičeviću i Filipu Grujiću.

Tužilaštvo za organizovani kriminal sprovodi istragu zbog osnovane sumnje da su pripadnici ove organizovane kriminalne grupe čiji su organizatori Nikola Vušović i Uroš Piperski, u periodu od početka 2019. do 11. novembra 2022. godine iz koristoljublja i drugih niskih pobuda na podmukao način lišili života sada pokojne Aleksandra Šarca, Aleksandra Halabrina i Dragan Ristića, i pokušali su da liše života Samira Divljanovića, Miloša Nilovića, Andriju Zarića, Arsenija Stefanovića i sada pokojnog Lazara Vukićevića.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare