ISKEŠIRALA STAN SA POGLEDOM NA BOSFOR, A DNEVNI BORAVAK KAO NA FILMU Emina Jahović otvorila vrata NOVOG doma, luksuz na sve STRANE

Emina Jahović već godinu dana uživa u novom stanu u Istanbulu sa kojeg puca pogled na Bosfor.

Ona u novom domu živi sa sinovima Jamanom i Javuzom, a fotografije svedoče tome da je ovaj stambeni prostor opremljen čistim luksuzom.

Dnevni boravak Emine Jahović je sav u staklu odakle se pruža pogled na more. Svaka prostorija je detaljno sređena, pa svaki ukras odiše glamurom.

– Pre svega moram da naglasim da mi je lokacija ovog stana bila presudna jer je blizu svega što mi je u toku dana potrebno, pa mogu da odem na više mesta. Za razliku od moje kuće, koja je bila u prirodi, i za sve mi je trebalo mnogo više vremena – rekla je Emina ranije i otkrila čime ju je ovaj prostor opčinio.

– Pogled na Bosfor koji me izuzetno smiruje je takođe bio presudan u odabiru životnog prostora. Ja volim minimalizam sa dozom elegancije. Mešavina mermera i drveta kao i konbinovanje starog i novog. Uvek imam arhitektu koja samo prati moju liniju u kojoj se dobro osećam – rekla je Emina, prenosi Kurir.

Prostorijama vladaju bež i svetlosivi tonovi, koji su razbijeni kojim zlatnim okvirom ili ramom. Prostrana kuhinja i trpezarija dovoljno govore o tome da su gosti dobrodošli u njen životni prostor.

Podsetimo, pevačica Emina Jahović nedavno je prodala plac koji je bio u vlasništvu njene porodice u Novom Pazaru za vrtoglavih 760.000 evra.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare