Groznica SP u Kataru! BIVŠI SAIGRAČI HVALE PIKSIJA! Evo šta su Mijatović i Đukić rekli o selektoru Srbije 

Bivši saigrači Dragana Stojkovića Piksija u reprezentaciji Jugoslavije, Predrag Mijatović i Miroslav Đukić, hvale selektora Srbije i očekuju da Orlovi u Kataru mogu da budu jedno od najprijatnijih iznenađenja na predstojećem Mundijalu.

– Piksi je sjajan tip. Toliko je bio normalan u toj generaciji, u toj reprezentaciji. Svi su imali dilemu kako će se Piksi ponašati. On je bio toliko normalan, skroman, pozitivan. To je bilo prosto neverovatano. Nikakav tu problem nije bio. Ja ću šutnuti penal, ti ćeš slobodadan udarac… Piksi je jako pozitivan, sjajan u svakom pogledu – nije štedeo pohvale legendarni Crnogorac Predrag Mijatović.

Miroslav Đukić je bio beskompromisan defanzivni igrač i stub odbrane jugoslovenskog tima na najvećim takmičenjima. sada je ponovo srećan što se srbija poštuje širom sveta.

– Zaista reprezentacija pod Piksijevim vođstvom izgleda vrhunski, odlično i svi smo ponosni na ovu reprezentaciju. Što je najbitnije vidimo tim i ekipu, ruku trenera, vidimo rad trenera i jedinstvo. Ali, treba da budemo svesni da imamo zaista tešku grupu, da ne ulazimo u euforiju! Treba da idemo tamo da se izmačujemo sa svima. da vidimo gde smo mi tu. Još jednom da čestitam našoj reprezentaciji i Piksiju kao treneru – naglasio je Miroslav Đukić, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare