UZNEMIRUJUĆI VIDEO! MMA borac brutalno ubio suprugu, izneo je u kolicima za šoping, pa bacio u potok, a onda imao NEČUVENU odbranu

Poznati brazilski MMA borac Luis Paulo Lima dos Santos uhapšen je u sredu zbog ubistva svoje supruge Elide čije je telo pronađeno dva dana ranije u Sao Paulu.

Ovaj čuveni borac mogao bi ostatak života provesti iza rešetaka zbog brutalne likvidacije svoje lepše polovine. Ubistvo se desilo prošlog petka, a telo nesrećne žene pronađeno je u ponedeljak. Luis je odmah bio prvi osumnjičeni i ispostavilo se da je on zaista ubio Elidu.

MMA borac nije računao da u zgradi u kojoj živi postoje kamere. One su ga snimile kako iznosi telo koju je nekoliko minuta ranije likvidirao.

Mrtvu suprugu brazilski borac izneo je u kolicima za šoping, a zatim ju je odneo u zabačeni deo Sao Paula gde ga je bacio u lokalni potok.

Na saslušanju je tvrdio da se ubistvo desilo u samoodbrani i da je strahovao za vlastiti život od supruge koja je takođe navodno posedovala oružje, prenosi Kurir.

Luis je u vlastitu ženu ispalio dva metka, a još je gora činjenica da se sve desilo pred njihovim šestomesečnim sinom. Razlog je navodno bila ljubomora zbog koje je došlo do rasprave.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare