SMESTIO MI JE I JOŠ MI SE SMEJAO U LICE: Stalone progovorio o SVAĐI sa Švarcenegerom, pa otkrio DETALJE! Mrzeo sam ga!

Zvezda „Rokija“, Silvester Stalone, trenutno se priprema za premijeru svoje nove serije „Tulsa King“, a tim povodom je o svojoj karijeri govorio u emisiji Džonatana Rosa na ITV-ju. Ispričao je i detalje dugogodišnje svađe s Arnoldom Švarcenegerom iz vremena dok su se borili za istu ulogu, u filmu „Stop! Or My Mom Will Shoot“.

„Mislim da neko vreme nismo mogli da budemo zajedno u istoj galaksiji. Zaista, ali zaista smo se mrzeli. Poprilično je on pametan, išao je gradom i svima govorio da jedva čeka da snimi film“, prisetio se Stalone.

Zatim je, kaže, on otišao da poseti agenta i tražio da skloni Švarcenegera da bi on dobio ulogu. „Na kraju sam dobio ulogu i zaključio da je s*anje. Smestio mi je i još mi se smejao u lice.“

Silvester, koji se u ITV šou uključio iz Njujorka putem Zuma, ponudio je Tajsonu Furiju ulogu u „Expendables-ima“.Rekao je svom kolegi gostu:

„Mislim da bi bio fantastičan, on je sila i ima harizmu, zašto ga ne bismo hteli? Naravno, sve dok tuče momke sa suprotne strane“, prenosi Kurir.

Tajson mu je odgovorio: „100 posto u budućnosti, to je nešto što bih voleo da istražim. Ko bi mi mogao bolje da pomogne od gospodina Rokija Balboe? Tip uz kojeg sam odrastao gledajući ga na TV-u. Svakako sjajna prilika i ponuda i to je nešto što bih voleo da isprobam kada završim s bokserskom karijerom.“

Silvester Stalone ranije je za Mirror otkrio i da je u mladosti učestvovao u brojnim tučama, a izdvojio je i jednu situaciju koja je bila njegov Roki-trenutak u stvarnom životu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare