DO KRAJA GODINE IM DOLAZI LJUBAV ŽIVOTA: Ova TRI horoskopska znaka će procvetati i odlepiti od ZALJUBLJENOSTI!

Ova zima doneće mnogima poslovne probleme i finansijske turbulencije, ali će nekima barem na ljubavnom polju cvetati ruže. Naime, do početka 2023. neke bi trebala da pogodi Kupidonova strela koja će ih nagnati da se zaljube do ušiju. Iako se možda nisu tome ni nadali, snaći će ih leptirići u stomaku, osećaj uzleta i ljubavnih strasti, a libido bi mogao da im bude snažniji nego ikad pre.

Astrolozi otkrivaju da će zvezde u ljubavnom smislu biti posebno naklonjene sledećim trmai horoskopskim znacima.

Škorpija

Strastveni i vatreni znak Škorpije ove zime će osetiti plamen ljubavi snažnije nego ikad ranije. Iako možda već misle da su iskusili ljubav svog života i prošli sve što se na ljubavnom planu može doživeti, to će se pokazati kao netačno. Ove zime u život bi mogla da im ušeta osoba koja će ih u trenutku osvojiti i izgledom i ličnošću, a moglo bi da dođe i do zabranjenih afera. Ništa horoskopske Škorpije neće sprečiti da se zaljube ove zime.

Strelac

Avanturizmu skloni Strelčevi ove zime će osetiti plamen prave, nežne ljubavi. Iako su inače skloni promiskuitetu i lako prelaze „s cveta na cvet“, do Nove godine bi mogli da se zaljube istinski i duboko, te ih neće zanimati niko osim te jedne posebne osobe. Ljubav bi mogla da im se dogodi slučajno i neočekivano, kada će je najmanje očekivati.

Ribe

Ribe su generalno sentimentalne, nežne i romantičarski nastrojene, a ova zima će im biti ispunjena magičnim romantičnim trenucima baš po njihovom ukusu. Šetnje, romantični izlasci i večere biće deo njihove svakodnevice, a osoba kojoj će pokloniti svoje srce mogla bi lako da postane i njihova dugoročna ljubav s kojom će planirati da provedu život.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare