UDAJE SE CECINA ĆERKA!? ANASTASIJA PRVI PUT PROGOVORILA O VENČANJU! 

Popularna pevačica, Anastasija Ražnatović prvi put je u javnosti otkrila da kada bude tražila venčanicu, trudiće se da izabere što laganiju kreaciju u kojoj će zablistati

Spremajući se za jednu glamuroznu proslavu, Cecina mezimica je u razgovoru s drugaricom prvi put javno spomenula i potencijalno venčanje s fudbalerom Nemanjom Gudeljom.

– Haljina za „parti“ je bila prelepa, ali izuzetno teška. Tada sam se našalila sa svojim prijateljima da je ovo proba za svadbu i da zbog iskustva sa ovom haljinom neću imati tešku venčanicu – kazala je Anastasija pa se i našalila kako se ne zna ko bi na tu svadbu više kasnio, mlada ili mladoženja.

Pevačica je otkrila da se neće dugo zadržati u svom rodnom gradu, kao i da se sprema za povratk kod svog dečka.

– Ovde sam do 20, pa idem na Svetsko (prvenstvo u fudbalu). Biće uživanje. U poslednje vreme baš volim fudbal i jedva čekam da odem – počela je bila ona, pa se prisetila i odlaska u Španiju kod izabranika, prenosi Informer.

– Prvi put da sam malo upoznala centar. Ranije nismo mogli da napustimo periferiju, Nemanja nije mogao – rekla je Anastasija, nakon čega je njena prijateljica konstatovala da je, znajući njih dvoje, uvek dobar provod, ma gde da se nalaze.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare