NOVA DOJAVA O POSTAVLJENIM BOMBAMA ŠIROM SRBIJE: Ulice će biti pune krvi, organi će leteti svuda 

Na mejl redakcije Kurira stigla je još jedna preteća poruka sa dojavom o navodno postavljenim bombama u gradovima širom Srbije.

Kako se u mejlu, koji je stigao sa adrese u potpisu „Uck Uck“ navodi, „ulice će biti pune krvi, organi će leteti na sve strane…

„Vidim vi se i dalje k****e, stoka odvratna nacionalistička, ništa niste naučili, nije vam bio dovoljan NATO da vas bombarduje, vi ne odustajete od ideje ‘srpskog Kosova’. Ako vas NATO nije naterao da odustanete, ako vas prva generacija UČK nije naterala da odustanete, mi ćemo vas naterati, tako što ćemo rat preneti u vaše domove, stanove, firme, kancelarije, na vaše ulice. Kao što ste vi ubijali nedužne civile po Kosovu, po Bosni, po Hrvatskoj, sada ćete videti kako je to kada se masakr događa na ulicama vaših gradova“, navodi se u mejlu.

Uz navedene pretnje, spominju se i „genocid iz 1913“, kao u „Račak masakr“, a dalje se navode i lokacije gde su navodno postavljen ebombe.

„Ulice Beograda, Novog Sada, Prijepolja, Kraljeva, će da budu pune krvi, razneseni ljudski organi će da lete u vazduh, da se lepe po zidovima.

Mislite da smo zaborvili genocid iz 1913? E nismo, kao sto nismo zaboravili ni Račak masakr, kao što nismo zaboravili niti jednog civila ubijenog na Kosovu. Osveta je pre svega namenjena ljudima koje smatramo najodgvornijim za zločine, i za terorističku politiku srpske države. Sada što će na tim mestima biti i kolateralne štete, vari k**i, ko im je kriv kada rade sa ili za vas četnička g***a. Zvonko i Milane, krvi ćemo vam se napiti“.

Kako se navodi u mejlu, C4 bombe, sa prikačenim ampulama sa karfentanil nervnim agensom postavljene su na sledećim lokacijama:

3 bombe: Kancelarija firme Novi Pazar Put Poštenje 4a, Novi Pazar

1 bomba: Kancelarija firme Novi Pazar Put u Ćupriji na adresi Karadjordjeva 6

2 bombe: Kancelarija firme Novi Pazar Put Sjenica na adresi Prijepoljska 57

2 bombe: Kancelarija firme Novi Pazar Put Sekcija Raška na adresi Supnje BB

1 bomba: Kancelarija firme Novi Pazar Put Sekcija Tutin, adresa Sultan Mehmed Fatiha BB

1 bomba: Kancelarija firme Novi Pazar Put Sekcija Kraljevo na adresi Čibukovac BB

6 bombi u Crkvi Svetog Marka

9 bombi u Hramu Svetog Save

2 bombe u Crkvi Svetog Đorđa u Novom Sadu, na adresi Pašićeva 4

4 bombe u kancelariji Srbijaput JSC na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 282

2 bombe na prvom spratu VMA u Beogradu

5 bombi na placu firme Betonjerka Aleksinac, Autoput bb

U mejlu se poziva na smrt predsednika Aleksandra Vučića, Milorada Dodika, Vladimira Putina, Srpske pravoslavne crkve, Zvonka Veselinovića, Milana Radoičića, „velikosrbijanskoj terorističkoj ideologiji“ uz poruku „Sloboda Kosovu“.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare