„MAJKA ĆE TI ZAVRŠITI U BOLNICI“! MILAN MILOŠEVIĆ DOŽIVEO STRAŠNE PRETNJE: Udarili mu na najbliže hitno završio u policiji, ovo su svi detalji!

Poznati voditelj rijaliti šou programa Zadruga Milan Milošević godinama se susreće sa raznoraznim pretnjama i vređanjima na društvenim mrežama. Javno je govorio o tome i neprijateljima kojih ima na pretek

Voditelj Milan Milošević progovorio je o nasilju koje je doživeo na društvenim mrežama. 

Kako se ti boriš sa nasiljem preko interneta i kroz kakve si situacije prolazio?

– Svašta sam video, imao sam situacije da dojave medijima da sam ja u tom i tom hotelu u Dubrovniku, a ja sedim u Zemunu, kod kuće, mene zovu kolege i pitaju me odakle ja u Dubrovniku. Pretili su mojoj mami, da će je naći u bolnici, ali ja sam to prevazišao, ne okrećem se za tim – govori Milan i dodaje:

– Prijavi se VTT, to je učinkovito, reše to vrlo brzo! Ja sam prijavljivao, čak su i privođeni neki, ne znam ko su oni. To su većinom maloletna lica, čiji roditelji ni ne znaju da oni to rade, da prete javnim ličnostima.

Da li postoji koleginica sa kojom ne bi voleo da se nađeš na istom mestu?

– Ne, ne, ja i one koje ne volim, najviše volim da sretnem, da vide moj osmeh i da se opuste, najviše volim neprijatelje. Volim da im prkosim!

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare