„DECA SU TRČALA JER SU MISLILA DA NEKO BACA PETARDE“ Panika na Košutnjaku nakon sačekuše: Nismo znali da u tom momentu leti KIŠA METAKA!

„Deca iz parkića su potrčala jer su mislila da je neko bacio petarde. I odjednom se tu stvorila policija. Nismo znali da u tom momentu leti kiša metaka, da čoveku pucaju u noge“.

Ovako za „Blic“ priča jedan od ljudi koji su se večeras zatekli nedaleko od mesta pucnjave na Košutnjaku u kojoj je povređen Dejan Vasić, kum Nenada Bambalića poznatog po poznanstvima sa osobama iz beogradskog podzemlja devedestih godina.

Pucnjava se dogodila u Ulici kneza Višeslava ispred balona za mali fudbal, nedaleko od parkića u kojem se igraju deca. Nakon toga, za sada nepoznati napadač ili više njih, pobegao je sa lica mesta.

Upucani Vasić se, kako saznajemo, kako saznajemo bavi gradnjom i poznat je po svom životu „na visokoj nozi“. U trenutku pucnjave sa njim je bio i Nenad Asanović, njegov kum, koji je javnosti poznat kao jedan od braće Bambalić.

Asanović je Vasića strpao u automobil i odvezao u Urgentni centar. Asanović je, inače, 2015. godine upucan na istom mestu gde i Dejan ranjen.

Braća Bambalić, Predrag i Nenad, srpskoj javnosti su bili poznati devedesetih godina. Svojevremeno su se družili s Kristijanom Golubovićem, Aleksandrom Kneževićem Kneletom, ali onda su im se putevi razišli. Iako su decenijama unazad poznati kao žestoki momci sa gradskog asfalta, nisu bili kažnjavani za teža krivična dela.

Mnogi tvrde da su Bambalići na vreme raskrstili sa kriminalom i da su svoje poslove prebacili u legalne tokove, što im je spasilo živote. Inače, i bratanac Nenada Asanovića, Predragov sin, upucan je 2020. godine na Banovom brdu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare