ZVALI SU ME ŠTREBERKA: Jelena Đoković se prisetila ŠKOLOVANJA pa otkrila detalje iz PORODIČNOG DOMA! Evo šta obavezno radi s decom

Jelena Đoković, supruga našeg najboljeg tenisera svih vremena, Novaka Đokovića, otkrila je nepoznate detalje o sebi, ali i svom odnosu s decom, ali i to da zajedno uče.

Ona je otkrila da su je dok je išla u školu zvali „štreberka“, ali to joj, kako kaže, nije smetalo.

– Ja sam sebe uvek smatrala štreberom, iako ta reč nije imala dobru konotaciju u društvu. Uvek sam sebe doživljavala kao osobu koja voli da uči i koja ima neki cilj – rekla je Jelena gostujući u Jutarnjem programu na RTS-u i istakla da je dobro biti štreber.

Kako kaže, sada kada priprema Taru i Stefana za školovanje, priseća se svojih školskih dana i uči zajedno s decom, piše Kurir.

– Sećam se svog detinjstva, ali sam dosta i zaboravila. Sada sam, kao odrastao čovek, poželela da to obnovim, a i da se pripremim za moju decu (školovanje). Oni onda vide kako ja učim, u našoj kući učenje je osnova svega. U svemu što radimo smo vrlo radoznali. Ja ih uvek podstičem pitanjima, da bi promišljali i uvek ih pitam: „Šta ti misliš…?“, jer želim da vidim njihov tok razmišljanja – otkrila je Jelena Đoković, te dodala:

– Mi imamo dosta razgovora, čitamo knjige, to su nam bitne rutine pred spavanje koje nikad ne propuštamo. Ponekad izvlačim iz naftalina neke svoje uspomene i pričam im kako je meni tada bilo, a često se i pravim naivna, kao da nešto ne znam, pa onda oni mene podučavaju – zaključila je.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare