SORAJA IDE NA OPORAVAK U MOSKVU?! Posle operacije u Hrvatskoj starleta lečenje nastavlja u Rusiji! Imaće NAJBOLJI TRETMAN

Soraja Vučelić doživela je saobraćajnu nezgodu u subotu kada se blizu granice sa Albanijom. Ona je prevezena u Hrvatsku, gde je, prema rečima njene prijateljice koja se javila Kuriru, čeka manja intervencija pod lokalnom anestezijom. 

Starleta se oporavlja na jednoj privatnoj klinici u Hrvatskoj, a čim se bude malo oporavila navodno je planu i njen odlazak u Rusiju.

– Soraja je operisana i dalje je pod sedativima i lekovima protiv bolova. Ovde je u jednoj privatnoj klinici u kojoj lekari čine sve da se ona što pre oporavi, a i mi se trudimo da ima privatnost. Plan je da kada se malo bude oporavila otputuje u Moskvu na oporavak, ali to je i dalje nemoguće jer je tek operisana, nije u stanju čak ni da govori, niti da se pomera – otkrio je izvor blizak Soraji za Informer.

Podsetimo, prema ekskluzivnim saznanjima Kurira, Soraja navodno ipak nije imala teške povrede, već, kako tvrdi njena drugarica, radi se o nagnječenju rebra i ona nije imala operacije zbog unutrašnjeg krvarenja zbog kojeg joj je život visio o koncu.

Naime, redakciji Kurira javila se starletina dobra drugarica koja je uspela da stupi u kontakt sa njom. Ona je za nas otkrila da joj je Vučelićeva rekla da nije imala teške povrede i da je sada dobro.

– Sada sam dobro, nisam imala ozbiljnije povrede kao što se piše u novinama, samo sam nagnječila rebro. Danas me čeka intervencija u lokalnoj anestezji nakon koje mislim da će biti sve OK – kazala je Soraja kada se javila svojoj prijateljici.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare