BIO JE FIN, KRUPAN, ALI IZGLEDA BOLESTAN: Komšije mladića (29) iz Niša o novim detaljima tragedije! „PUKLO JE JAKO NOĆAS“

Stanari iz zgrade na Vizantijskom bulevaru u Nišu ispričali su nove detalje o tragičnoj smrti komšije starog 29 godina, koji je pronađen mrtav jutros u 6.20 ispred višespratnice.

Smrt je nastupila nakon pada sa visine a za sada nema nikakvih sumnji da je tragični događaj posledica krivičnog dela.

– Bio je fin mladić, krupan, visok, tih, ali je izgleda nešto bio bolestan. Živeo je u stanu sa majkom, baš nam je žao, svi smo se potresli kada smo čuli. Puklo je jako noćas oko 1.20 časova, mislili smo da je petarda. Tek ujutro smo videli policiju i vatrogasce i saznali šta se desilo. Telo je palo sa velike visine između dva vozila. Jedno je baš oštećeno sa strane. Stvarno je strašno to što se desilo – priča jedan od komšija.

– Dečko nije bio incidentan, uvek doteran, sređen. Nije imao stalan posao. Njegov otac je doživeo neku veliku nepravdu u svom bivšem preduzeću- rekao je jedan od komšija za Kurir.

Komšije pričaju da je muškarac živeo u stanu sa majkom i da je imao operaciju glave u inostranstvu.

– Imao je valjda pre godinu dana neku operaciju glave u Švajcarskoj zbog nekog problema sa cirkulacijom. Ovako nije izgledalo da ima neki zdravstveni problem, dodaje drugi komšija.

Nastradali muškarac je živeo sa majkom na poslednjem spratu zgrade.

– Stan je bio zaključan sa unutrašnje strane pa su vatrogasci morali da obiju bravu jer je noćas bio sam kući. Ispred zgrade je bilo mnogo krvi, zaista smo svi potreseni – kažu komšije.

Policija je obavila uviđaj i radi na utvrđivanju svih okolnosti tragičnog slučaja. Za sada nisu utvrđene nikakve sumnjive okolnosti.

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra „Srce“ od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare