ZA NEKOGA JE OPSTANAK NAŠEG NARODA NA KOSOVU I METOHIJI SITNICA, ZA MENE JE VAŽNA STVAR! Predsednik Srbije poslao snažnu poruku građanima 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao je građanima snažnu poruku

Na zvaničnom Instagram nalogu Srpske napredne stranke objavljena je snažna poruka predsednika Aleksandra Vučića iz njegovog prvog obraćanja od početka aktuelne krize na Kosovu i Metohiji, izazvanom terorom premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija. 

– Za nekoga je opstanak našeg naroda na Kosovu i Metohiji sitnica, za mene je to važna stvar – prenesene su reči predsednika Srbije.

Podsetimo, predsednik Vučić je ovo izjavio odgovarajući na pitanja u vezi sa napadima opozicije. Jedna od njih je i Biljana Stojković iz koalicije “Moramo” koja je rekla da je pitanje tablica na KiM samo kamenčić na putu: 

– Da li je neko dao ostavku, tablice, je stvarno nešto što ne zaslužuje ni ovakvu reakciju, ni ovoliko dizanje tenzija – rekla je Stojkovićeva, dodajući da se tenzije dižu zbog sitnica. 

Vučić je na ovaj komentar odgovorio da opstanak Srba na KiM za njega nije sitnica:

 Za nekoga je opstanak našeg naroda na KiM sitnica, za mene nije, za mene je to važna stvar. Hoću da završim svoj mandat na način da mogu da se ponosim pre svega da smo sačuvali mir i stabilnost, da su to bile najbolje godine srpskog napredovanja, a ako nešto ne zavisi od nas onda bar to da sam uvek bio uz svoj narod i da smo štitili svoj narod, a ne da smo okretali glavu, stavljali granice i blokade. Što se ovakvih ljudi tiče, pa nije ovo iznenađenje, ali da vam kažem, da sam pristao na tablice, ti isti bi rekli “eto ponizio nas je sa tablicama” – kazao je Vučić

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare