Marko povukao tužbu protiv supruge nakon nasilja: Neviđeni obrt u porodici Bulat, ovo su svi detalji 

Vest da je Marija Bulat pre nekoliko nedelja pretukla supruga, pevača Marka Bulata, koji je zbog povreda završio u Urgetnom centru odjeknula je u medijima, a nakon njegovih optužbi za nasilje sada se spekuliše i da je došlo do pomirenja.

Naime, kontaktirana je Marija Bulat koja nije želela da definiše da li se pomirila sa Bulatom, ali je u isto vreme istakla da su kontaktu putem telefona, jer je na snazi i dalje zabrana prilaska.

 Ne smem ništa da pričam o Marku, jer je na snazi i dalje zabarana prilaska. On je odmah nakon svađe povukao prijavu, međutim po službenoj dužnosti, zabrana prilaska i dalje mora da bude na snazi. Ne znam kada će isteći. Deca su kod mene. Ja ih vodim u vrtić, a Marko ih kupi iz vrtića i onda deca idu kod njega. Za sada Marko i ja komuniciramo samo preko telefona i to isključivo zbog dece, jer je bitno da smo u kontaktu, barem zbog njih. Ne bih smela ništa više da kažem, kada dođe vreme za sve, progovoriću – ističe Marija Bulat za „Blic“.

Podsetimo, Marko je tvrdio da već duže vreme trpi psihičko nasilje i da je ranije bilo fizičkog kontakta između njih tog tipa. Ovog puta izbila je svađa, jer je Marko nju nazvao “narkomanom”, nakon što je u stanu pronašao “neke cevčice”, koje je nosio na DNK analazu i utvrđeno je navodno prisustvo psihoaktivnih supstanci. Marija je to negirala kad joj je rekao i u besu mu udarila par šamara, počela da ga šutira nogama i grebe.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare