LALIĆ OPISAO KAKO SU SAMLELI GOKSIJA VELIČKOVIĆA! U svedočenju izneo šokantne detalje, MILJKOVIĆ TRAŽIO REČ! 

U Specijalnom sudu nastavljeno jee izlaganja okrivljenog-saradnika Srđana Lalića. Nakon toga sudija, tužilaštvo i advokati, ali i okrivljeni imaće priliku da mu postave pitanja. Posle Lalića očekuju se izlaganja i okrivljenih-saradnika Bojana Hrvatina i Nikole Spasojevića.

Za reč se odmah na početku javio Marko Miljković, kog su četvorica stražara ispratila do govornice.

– Lalić se uznemirio jer ne može da koristi beleške. Naučio je tekst napamet to se vidi jer je izjavio saučešće oštećenim iako oni nisu bili tu, prenosi Informer.

Nije mogao da vasb pogleda u oči. Potpuno je lažan njegov iskaz.

Sudija je odmah potom pozvala za govornicu Srđana Lalića, koji nastavlja sa izlaganjem.

Šokantno svedočenje u ubistvu Gorana Veličkovića Goksija 

– Veličković je ubijen 3.8. a sutradan smo došli do kuće Belivuk i ja. Tu su bili Spasojević, Miloš Budimir…Tog dana se uništavalo telo u čemu ja učestvujem. Pre toga sam video u garaži mašinu za mlevenje mesa. Stajala je na dve palete. Najlonima se vršilo zaštićivanje garaže. Kada se to završilo pomogao sam Belivuku da zapali ostatke na travnatom delu garaže. 

Bila je velika vatra. Napustili smo kuću posle toga. Ostali su džakovi. U večernjim satima smo se vratili džipom koji je Velja pozajmio od Brace, momka sa stadiona koji nije znao za šta će nam. Tada smo prvi put išli kolima do reke i izručili sadržaj iz džakova kao i ranijih i narednih puta. 

Usput smo se zaustavili na pumpi. Vratili smo se nazad.

Napravio bih malu digresiju, jer sam juče zaboravio da kažem.

U proleće 2020. godine na stadionu Belivuk i Miljković su mi pokazivali slike momka koje su navodno škaljarski klan poslao kavačkom. Pokušali smo da saznamo ko je taj momak, koji je bio blizak nama. To nije bio Strahinja koji je izdao Šarca za koga smo mislili da je u pitanju. 

To sam krenuo da pričam o tome jer je posle tog događaja grupa dobila nasilan karakter jer su ljudi bili u strahu za svoj život.

Želim da stvorim kompeletnu sliku, jer su članovi bili zastrašivani i zato su postali nasilni.

Advokat Vladimir Petrović, branilac Marka Miljkovića zamolio je sudiju da reaguje jer ono što nije u optužnici nije pedmet interesovanja.

– Posle tog događaja grupa je dobila nasilan karakter. To je bila poenta moje priče, a ne da obogatim detaljima i uverim da govorim istinu. Ovo je sve uvod u ono što hoću da kažem. Hteo sam da stvorim sliku da je grupa tada postala nasilna, članovi uplašeni za svoj život – rekao je Lalić.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare