„KO KRENE NA MENE BOLJE MU JE DA NE KREĆE JER IDEM DO KRAJA!“ Goga Sekulić o svađi sa Ildom Šaulićem, otkrila pozadinu sukoba! 

Pevačica Goga Sekulić sukobila sa sa koleginocm Ildom Šaulić nakon što je ona izjavila da ne zna Gogin najveći hit. 

Sekulićeva se prvo dotakla novokomponovanih, mlađih zvezda i ponašanja koje imaju na sceni, ali i među kolegama.

– Nemam problem sa tim, ja sam opušten lik i svi mi opušteno priđu. Mogu da dam ovako neki komentar, da možda ima tih nekih novih koji su se pojavili pa glume neke zvezde, ali to su klinci koji još uvek nisu prošli neke stvari. Ja dobro znam poznate velike zvezde i sasvim se normalno ponašaju-prokomentarisala je ona.

Kako je nedavno Ilda Šaulić izjavila da ne zna pesme svoje koleginice, a mediji preneli da su u lošim odnosima, Goga je rešila da stane na put glasinama da postoji netrpeljivost među njima.

Ona je prvo prokomentarisala Ildinu izjavu i objasnila šta se zapravo desilo.

– Nisam verovala, jer znam njenu porodicu i znam da nije u fazonu da hoće da se svađa. Ja kada vidim dokaz i kada vidim da je neko nešto izjavio o meni, tada verujem. Bilo mi je čudno, ima prava da neko kaže da nije čuo i da ne zna ili da ne sluša taj stil, ali zaista pesmu gaćice, ja sam rekla da nema ko ne zna tu pesmu. Meni je smešno bilo. Nisam joj zamerila– kroz smeh je odgovorila Goga.

Iako je godinama vodila tihe ratove sa koleginicama, tvrdi da se smirila.

– Ne diram nikoga prva, ali ko krene na mene bolje mu je da ne kreće jer idem do kraja. Ne dam na sebe, ne diram nikoga prva – odgovorila je pevačica.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare