BAKA PRASE KUPIO STAN OD NA BEOGRADU NA VODI: Platio sam ga 1.500.000 €, a samo za enterijer sam dao još 700.000 €! BAHATO 

Poznati jutjuber Bogdan Ilić, iliti Baka Prase,iznenadio je sve videom koji je podelio na društvenim mrežama, u kom tvrdi da je kupio novi stan i to na Beogradu na vodi.

– Ne, ljudi, ne z***bavam se, stvarno sam kupio stan u Beogradu na vodi. Nisam hteo da to odam nikome. Hteo sam da upalim lajv i da ljudi kad ga vide komentarišu: „Vau, kako je lep“ – kazao je jutjuber.

– Koliko sam platio stan? Pa, milion i po. I to je bez enterijera! Enterijer je bio još nekih 700.000 evra. ! – dodao je Bogdan.

– Radilo se, ja neću da se stidim toga što sam radio i zaradio za ovaj stan! Evo kažete mi sad da je ludilo stan… Pa, da, zato što je koštao 2.200.000 – zaključio je Ilić.

Podsetimo, Baka Prase voli da se hvali skupim nekretninama, besnim kolima i da sve to pokazuje pratiocima. Jednom prilikom se hvali da njegov stan vredi 2,5 miliona evra, da ima bazen, čak je i roditelje snimao i objavio kada su mu bili u gostima.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare