UDAJE SE STANIJA DOBROJEVIĆ?! Imućni biznismen zaprosio starletu, upoznao i TAŠTU, a evo šta joj je odmah ZABRANIO da radi

Stanija Dobrojević (37) se udaje! Najpopularnija starleta u regionu je već pet meseci u vezi s biznismenom srpskog porekla, koji živi i radi u Americi. Rijaliti zvezda je zbog ovog muškarca ostavila dugogodišnjeg dečka, manekena Marka Markovića, koji se trenutno takmiči u „Zadruzi 6“.

Stanijin verenik je navodno nedavno došao u Srbiju kako bi je zaprosio!

– Stanija je odlepila za njim! Ponaša se kao da nikad ranije nije bila zaljubljena. Upoznali su se u Majamiju preko zajedničkog prijatelja još dok je ona bila u vezi s Markom! Odmah su se rodile simpatije, ali ona s njim nije htela da ima ništa dok ne okonča vezu s Markom. Zato je doputovala u Srbiju i raskinula s Markom! Shvatila je da s njim nema budućnost i nije htela da ga zavlači – priča Stanijina drugarica koja je insistirala na anonimnosti.

Proputovali Evropu

Starleta nije očekivala da će s novim dečkom tako brzo odlučiti da stane pred oltar.

– Mislila je da od nove romanse neće biti ništa ozbiljno, ali on ju je letos iznenadio i došao u Srbiju. Odmah su otišli zajedno na letovanje, obilazili su Italiju, Hrvatsku, Sloveniju… Tamo ju je i zaprosio! – priča naša sagovornica i dodaje da je Stanija po povratku predstavila svog verenika majci i bratu:

– Oni su oduševljeni njime, rekli su mi da je normalan, ozbiljan i imućan, ali da se nikad ne hvali svojim bogatstvom.

Posle upoznavanja sa Stanijinom porodicom, njen verenik se vratio u Majami. – Stanija je zbog njega po celu noć visila na Skajpu, oboje se ponašaju kao tinejdžeri. Nisu dugo zajedno, ali uveliko pričaju o svadbi! Upravo zbog venčanja nedavno je otputovala u Majami. Planiraju se se venčaju tamo, a na proleće dolaze u Srbiju kako bi napravili veliku mrsnu pravoslavnu svadbu – priča naša sagovornica.

Iako je starleta najavljivala da će ući u „Zadrugu 6“, gde je njen bivši momak Marko, novi verenik joj je to zabranio!

– Stanija neće ući u „Zadrugu“ zato što joj to ne dozvoljava budući muž. Rekao joj je da nema potrebe više tako da zarađuje, a pogotovo da bude u rijalitiju s bivšim momkom – završava priču Stanijina drugarica.

Tim povodom pozvali smo Staniju, koja je ovog puta pokušala da ostane tajnovita.

– Ne želim više da pričam o privatnom životu, opekla sam se više puta ranije… Neka sve zasad bude moja tajna – kratko je rekla Dobrojevićeva.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare