TUGA, JUG SRBIJE SE OPRAŠTA OD JULIJE (40) I dalje je misterija kako je žena umrla, telo je pronađeno pored puta, a pretpostavka je strašna

I dalje nije poznato kako je nastradala Julija D. (40) iz sela Palojce, čije je telo juče pronađeno pored puta između Predejana i Grdelice. Nagađa se da se ona u tom trenutku vraćala sa posla i da ju je automobil udario, a da je vozač zatim pobegao, piše Blic.

– Telo je pronađeno oko 17 časova pored puta, a Juliju je najverovatnije udario automobil, usled čega je preminula. Telo je odmah poslato na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti – navodi izvor Nove.

Julija je iza sebe ostavila dvoje dece – ćerku od 22 godina i sina od 19. Oboje žive u Beogradu, ćerka je zaposlena, a sin studira.

Nesrećna žena je živela u selu Palojce samo sa ocem. Majka joj je preminula pre godinu i po dana, a pre pet godina se razvela. 

Kako navode meštani Palojca, Julija je bila divna žena, majka dva tinejdžera.

– Tu, kraj starog auto-puta između Gredelice i Predejana, je autobusko stajalište. Ona se najverovatnije kretala pešice ka kući kada je neko udario i pobegao. Razvela se pre dosta godina i vratila kod oca u kuću, deca su joj u Beogradu, studiraju. Tuga šta se dogodilo. Bila je divna žena – navodi meštanka ovog mesta pa dodaje dase nada da će policija pronaći krivca.

Jug Srbije u suzama 

Jug Srbije se u suzama oprašta od četrdesetogodišnje Julije D.

Njeni prijatelji iz Vlasotinca, Grdelice i ostalih mesta sa juga Srbije, na društvenim mrežama ostavljaju poslednje pozdrave ovoj majci dvoje dece koja je nastradala nesretnim slučajem dok se vraćala sa posla.

„Otišla si bez pozdrava, zašto“, pišu po društveni mrežama uz njenu fotografiju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare