S*KS BOMBA POKAZALA ĆERKU BRATA KOJI JE UBIJEN PRE 20 GODINA Ljudi trljaju oči u neverici: Dve Sofije, pa vi ste PRESLIKANE! FOTO

Glumica Sofija Vergara je pozirala sa ćerkom pokojnog brata Rafaela. Ona na društvenim mrežama često deli fotografije sa bratanicom Klaudijom (30), a ovog puta je fotografija izazvala veliku pažnju.

„Poslovno putovanje, a osećam se kao da je mini odmor“, pisala je glumica, a pozirala je zajedno sa bratanicom. Nedugo zatim, komentari su počeli da se nižu i svi su pohvalili njihovu lepotu i kako neverovatno liče.

„Dve Sofije“, „Indentične ste“, „Kao bliznakinje“, pisali su obožavaoci.

Inače, Klaudija je ćerka starijeg brata Sofije Vergare Rafaela koji je ubijen pre dve decenije u Bogoti u Kolumbiji. Imao je 27 godina, a ubistvo se dogodilo tokom otmice koja nije tekla po planu.

„Potičemo iz uspešne porodice, on je znao da je na meti kidnapera, uvek je imao telohranitelje, onda je jednog dana izašao, otmica je pošla po zlu i ubijen je. Bila sam slomljena“, prenosi „San“.

Sofija je rasla kao jedno od šestoro dece. Krajem devedesetih preselila se sa bratom Hulijom u Majami, ali je on zbog problema sa drogom deportovan u Kolumbiju. Problemi sa zakonom su njegova prošlost, rekla je glumica ističući da je i ona i u najtežim trenucima nastavljala dalje, a sada je u srećnom braku sa glumcem Džoom Manđanelom sa kojim se poznaje od 2014. godine.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare