OVO SU SVI DETALJI BURNOG ODNOSA ANE I RASTE! Uništila mu kola od 100.000 EVRA, razveli se posle samo GODINU DANA, a to nije SVE

Pevačica Ana Nikolić šokirala je javnost priznanjem da sa bivšim suprugom, Stefanom Đurićem Rasom, nije u dobrim odnosima kao što su do sada obe strane tvrdile. Ona je obećala da će javno ispričati istinu o reperu, iako iza njih stoje godine ljubavi i razumevanja.

Naime, njihova ljubavna romansa započela je zajedničkom saradnjom, kada je Ana imala spreman i gotov album koji je trebalo da izda. Međutim, u poslednjem trenutku odustala je od kompletnog albuma i rekla saradnicima da pozovu Rastu. Kako su rekli oni koji su im u tim trenucima bili bliski, među njima je odmah „kliknulo“.

Reper Stefan Đurić Rasta i pevačica Ana Nikolić su se, krajem jula 2016. godine, venčali u tajnosti, daleko od očiju medija. Oni su svoju romansu vešto krili od očiju javnosti, a njihovu ljubav otkrio je reperov saradnik Đole Đogani.

On je rekao kako je Rasta potpuno lud za Anom, te da hoće da je oženi i da ga niko ne može odgovoriti od toga. Međutim, Rastini prijatelji otkrili su da je Đurić godinama unazad pričao da je Ana jedina žena sa estrade koja mu se dopada i da mu je „tiha patnja“.

Međutim, njihov brak nije dugo potrajao. Pevačica i reper su nakon nešto više od godinu dana, a samo tri meseca nakon rođenja ćerke Tare, odlučili da na njihovu priču stave tačku. Kako su tada mediji prenosili, Ana je bila ta koja je presekla, jer, navodno, nije mogla više da trpi suprugova česta odsustva.

Zbog nesuglasica koje su supružnici imali, Ana se našla u žiži javnosti kada je uništila luksuzan automobil Stefana Đurića Raste.

– Prema Rasti sam imala milosti. Nisam mu slupala auto, ali sam u pidžami u pola noći došla taksijem ispred zgrade. Nisam sigurna da li smo se tad zabavljali ili smo se tek venčali. Mnogo me je iznervirao, nije hteo da mi se javi na telefon – pričala je Ana i dodala da je te noći zapravo bila pijana:

– Bila sam „u flaši“ ozbiljno. U papučama sam došla ispred zgrade, taksi me je čekao. Uzela sam ključeve i po onom novom „mercedesu“ od 100.000 evra potpisala sam se: „Ja sam, pi**o, Ana!“ Znači, šteta je bila 5.000 evra jer sam se potpisala po svim vratima. I po prednjim i po zadnjim vratima, i ispod auta sam se potpisala. Sje**la sam mu ceo auto!

Oni su ipak i nakon razvoda, sve do danas, bili u dobrim odnosima zbog ćerke, a mnogi tvrde da su se čak i bolje slagali nego u braku.

– Rasta i ja smo u odvratnim odnosima. Naravno da smo u dobrim odnosima čim se viđamo. Sarađivaćemo zajedno. Nećemo nikad više biti zajedno. Sarađujem sa Rastom i u odličnim smo odnosima jer prosto tako mora – rekla je Ana, piše Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare