NOVI RAT ANE NIKOLIĆ I RASTE Pevačica udarila na bivšeg: „Moraće da snosi konsekvence za sva zlodela koja je uradio ćerki Tari i meni“/FOTO/

Pevačica Ana Nikolić odlučila je da promeni mišljenje o bivšem partneru Stefanu Đuriću Rasti.

Kako ona sada ističe na svom Instagram profilu, odlučila je da ispriča istinu koja još nije izašla na videlo. Pred toga ona je Rastu ironično nazvala „velikim ocem“, a poručila je i da joj je on učinio „zlodela“.

– Ovaj „veliki otac“ moraće da snosi konsekvence za sva „zlodela“ koja je uradio meni kao majci Tarinoji, kao i Tari. Od danas u uživo prenosu idu sve istine – napisala je kratko Ana.

Ana je nedavno otkrila kako je u dobrim odnosima sa bivšim partnerom Stefanom Đurićem Rastom.

– Nemam dečka, nemam ni simpatiju. Nemam ni nekog potencijalnog. Nisam se razočarala u muškarce… Nema muškaraca, nema ni problema! (smeh) Sa bivšim mužem sam u odvratnim odnosima… (smeh) Šalim se, naravno da smo u dobrim odnosima, viđamo se. Opet ćemo sarađivati, odnosno opet radimo, spremamo nešto, ali nećemo više nikad biti zajedno – istakla je pevačica nedavno za „Blic“.

Inače, za tri godine, koliko su bili u braku pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta, o njihovom razvodu se pisalo makar pet puta. Rastajali su se skoro isto toliko, ali tek prošlog leta konačno su potpisali papire za razvod koji su bili na čekanju poslednjih godinu dana.

U medijima se spekulisalo i o Rastinim navodnim preljubama, te da su one u velikoj meri doprinele njihovom razvodu. Nakon što se razvela, pevačica se u potpunosti posvetila odgajanju ćerkice Tare koja je, prema njenim rečima, najveća radost u njenom životu.

Ne krije da je upravo devojčica njena glavna preokupacija. Rasta, navodno, za ćerku Taru plaća alimentaciju u iznosu od 2.000 evra.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare