„NEKAD MI JE BILO POTREBNO 2.000 DINARA“ Nataša Bekvalac iskreno o finansijama, a zbog jednog PIJANSTVA još je BLAM 

Nataša Bekvalac priznaje da joj poskupljenja u poslednjih nekoliko nedelja jako zabrinjavaju. Pevačica je prisustvovala jednom prestoničkom događaju kada je priznala da joj teško pada to što su cene drastično skočile.

– Mnogo mi je teško, shvatila sam da mi je do Novog Sada nekada bilo potrebno 2.000 dinara, a sada skoro 4.000. Baš sam se naljutila. Primećujem i u prodavnici, na svakom koraku, ja sam domaćica, žena koja primeti sve i kad je prašak u pitanju, bavim se time. Kada je skupa garderoba u pitanju, imam preterano rasterećenje, jer za mene je lepota ono čemu znam da robujem, a lepa stvar ne mora biti skupa. Kada negujemo svoj duh, telo, liniju, sve nam lepo stoji. Imate primere nekih drugih osoba. Ima neku preskupu stvar, a to nekako ne stoji baš najbolje – rekla je pevačica.

Ona se prisetila i svog najgoreg pijanstva.

– Ne sećam se kako je bilo, verovatno blamantno. Bila je u pitanju votka i đus i od tad ne pijem ni votku ni đus. To je bilo skandalozno, mislim da sam povratila dušu. Volim da popijem koju, to se dešava uvek vikendom kad nastupam – rekla je pevačica.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare