ISKASAPIO ŽENU, SAKRIO SE U CRKVI, PA MU POZLILO U POLICIJI: Srbin ubica nije izneo odbranu zbog srca! Detalji zločina u Italiji

Prekinuto saslušanje Stevanu Š.(50), ubici svoje žene kome je pozlilo u polcijskoj stanici. Kako navode italijanski mediji, optuženi muškarac godinama unazad boluje od srca.

Stevan Š. prevezen je kolima hitne pomoći u polikliniku „Monserrato“, radi uviđaja. U narednim satima kada mu se stanje poboljšalo, prebačen je u zatvor.

Podsetimo, Stevan Š. (50) osumnjičen je da je u petak oko 12 časova ubio svoju partnerku Slobodanku M. (48) u prihvatnom centru za migrante u Italiji.

Kako navode na italijanskom portalu Riformist, Stevan je sa mesta zločina pobegao, noseći sa sobom krvavi nož, i navodno se sakrio u blizini crkve u kojoj je u toku bila misa za mrtve. Međutim, ubrzo se predao policiji.

Svedok hapšenja osumnjičenog Srbina, bio je i opštinski odbornik Luiđi Karuzo, koji je tvrdio da je čuo napadača kako viče: „Šta sam uradio? Ubio sam je. Mrtva je“. Navodno, on se držao za glavu dok je to izgovarao.

Prema rečima svedoka, Stevan i Slobodanka su prošlog avgusta došli u prihvatni centar i često su se svađali. Poznanici su ispričali da su uglavnom pričali na srpski, da italijanski nisu dobro znali, kao i da im se čini da nisu imali decu.

Slodanka je ubijena na mestu, a lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt. – Žena je imala više uboda nožem po telu, nije imala šanse da preživi – rekao je izvor.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare