TRAGEDIJA SRPSKOG PARA U ITALIJI: Slobodan (50) nožem USMRTIO PARTNERKU: Posle ubistva se sakrio u crkvi VRISCI ODJEKIVALI GRADOM

Stevan Šajn(50) ubio je rano jutros svoju partnerku Slobodanku Metušev (48), a zatim se naoružan nožem sklonio u crkvu u kojoj se u tom trenutku služila misa za mrtve, navodi italijanski list Il Đornale. 

Zločin se odigrao u prihvatnom centru za migrante u gradu Kapotera u italijanskoj provinciji Kaljari, a list navodi da su i ubica i žrtva srpske nacionalnosti. 

Oboje su bili smešteni u prihvatnom centru, a detalji tragedije tek treba da se utvrde.

Kako navodi Il Đornale, ubistvo se dogodio se u stanu na drugom spratu u centru grada Kapotere. Nadležne su pozvali su komšije para, koji su oko 12.30 čule vriske žrtve. Na licu mesta su intervenisali policija, karabinjeri i hitna pomoć, ali za ženu nije bilo pomoći, a ona je navodno više puta izbodena nožem po telu, dok su neki od uboda bili smrtonosni.

Slobodan je posle ubistva, noseći krvavi nož u ruci, pobegao sa mesta zločina u objekat koji je otvoren povodom pomena mrtvima. Tamo su ga zaustabili policajci i karabinjeri koji su pratili svečanost koja se održavala u blizini. 

Slobodan je navodono priznao ubistvo i sada se nalazi u zatvoru.

Gradonačelnik Kapotere Benjamino Garau prisustvovao je bogosluženju kada je 50-godišnji Srbin uhapšen.

– Čuli smo vriske i pometnju. Tada sse čovek sklonio u Casa Melis koju smo ostavili otvorenu, jer smo na kraju ceremonije trebalo da se vratimo tamo. Tada smo shvatili šta se dogodilo i kada je muškarca je zaustavila policija, prekinuli smo proslavu, rekao je Garau. 

Mnogi građani Kapotere izašli su na ulice zaprepašćeni onim što se dogodilo. Istraga je još uvek u toku.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare