SPECIJALCI SA DUGIM CEVIMA STIGLI NA PRELAZ BRNJAK: Nova provokacija Prištine UŠLI U NAPUŠTENE STANICE POLICIJE

Ministar unutrašnjih poslova lažne države Kosova Dželjalj Svečlja u pratnji specijalaca došao je na administrativni prelaz Brnjak.

Svečlja je nasmejan i okružen pripadnicima specijalnih jedinica, koji su nosili automatsko oružje u rukama, rekao da „cela kosovska policija“ ispunjava svoje službene dužnosti.

Svečlja je objavio i fotografije iz objekata koje su napustili pripadnici policije srpske nacionalnosti.

– Danas sam posetio punkt u Brnjaku i stanice policije u Brnjaku i Jasenoviku. Svi pripadnici policije predano ispunjavaju svoje službene dužnosti obezbeđujući mirno okruženje i usluge za sve građana na celoj teritoriji Кosova – rekao je Svečlja koji je Brnjak posetio u trenutku kad se u Severnoj Mitrovici održava veliki narodni skup Srba sa KiM.

Policijske stanice i regionalna komanda za sever KiM od juče nemaju više pripadnike srpske nacionalnosti koji su skinuli uniforme zbog terora Prištine prema Srbima.

Još se procenjuje koje snage bi trebalo uputiti na sever Kosova i Metohije kako bi se obezbedile četiri policijske stanice policije koje su Srbi napustili. Odluka će verovatno pasti na Kfor čiji će pripadnici biti upućeni iz baze Novo Selo kod Vučitrna.

Gotovo je sigurno da će uz Kfor doći i pripadnici Euleksa, ali za sada nije poznato i koliko njih.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare