SAVO MILOŠEVIĆ I GOCA TRŽAN ISKRENO U HARISOVOM KULINARSKOM ŠOUU: “Za muštuluk bih pozlatila vest da sam u drugom stanju

Legendarni pevač i sve poznatiji kuvar Haris Džinović voli neizvesnost dok sprema hranu za svoje prijatelje i najsrećniji je kad se oduševe trpezom koju za njih uvek od srca postavlja. Ove nedelje, morske specijalitete i čuvene tufahije Džinović priprema za fudbalera velikog srca Sava Miloševića i sjajnu koleginicu Gocu Tržan.

Poznat kao veliki boem, Savo je još na početku svoje karijere upoznao Harisa u kafani i od tada su veliki prijatelji. Pevač ima samo reči hvale za Miloševića, saznaćemo zašto misli za njega da je jedan od najinteligentnijih fudbalera i zašto nikada nije prihvatio Savovu ponudu da se klade u 1.000 evra. U iskrenoj ispovesti čućemo za koji muštuluk bi fudbaler pozlatio, dok je Goca bez sekunde razmišljanja kranje iskreno odgovorila: “ja bih za muštuluk pozlatila…vest da sam u drugom stanju”.

Saznaćemo, kako piše Kurir, koji je to veliki hit Haris komponovao i zašto ga gotovo nikada nije uvrstio u svoj koncertni repertoar, koja muziika je njegovom srcu najbliža i kako to zvuči kada se Savo lati mikrofona. Tržanka će takođe uveseliti atmosferu svojom sjajnom energijom i glasom, a otkriće nam zašto bi bez razmišljanja ustala od stola i iste sekunde se ponovo vratila u daleke tropske krajeve i živela u džungli.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare