Mundijal se bliži, a izjava trenera Fulama o Mitroviću brine: „Nije mogao da trenira“

Napadač Fulama i reprezentacije Srbije, Aleksandar Mitrović, nije bio ni u protokolu utakmice koju je njegov tim igrao protiv Mančester sitija.

Jasno je da trener Fulama Marko SIlva ne bi tek tako izostavio iz konkurencije za utakmicu ubedljivo najboljeg fudbalera Fulama i najboljeg strelca ove ekipe.

Svima je to bilo sumnjivo, a onda je SIlva pred meč rekao da ne bi trebalo da je išta ozbiljno.

Međutim, nakon meča nije zvučao toliko opušteno i malo je promenio iskaz kada je Mitrović u pitanju.

– Osetio je bol posle meča sa Evertonom i nije bio u stanju ni da trenira tokom nedelje. On je igrač čije stanje moramo da pratimo iz dana u dan, da vidimo koliko dugo će odsustvovati – zabrinuo je celu našu naciju Marko Silva, piše Sportal.

Inače, Mitrović ovu povredu vuče još iz duela Lige nacija sa Švedskom, a sve je dodatno zabrinuo kada je ranije morao da napusti meč koji je njegov Fulam igrao protiv Njukasla.

Fulam do početka reprezentativne pauze ima još meč protiv Mančester junajteda, a čak i ako bude spreman, bilo bi to veoma stresnih 90 minuta za svakoga od nas. Nadamo se da će Marko SIlva imati razumevanja i da će Mitar prvi naredni meč odigrati protiv Bahreina u generalnoj probi pred Mundijal.

Podsećamo, Srbija je u grupi G na Svetskom prvenstvu sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare