TRAGEDIJA! POVEO SINA DA OBELEŽE ZADUŠNICE, A ODVEO GA U SMRT: Beograđanin izazvao nesreću kod Mačkata u kojem je ostao bez deteta

Težak udes koji se jutros oko 6.20 sati dogodio na putu Zlatibor-Užice kod Mačkata izazvao je S. Ć. (44) iz Beograda koji je u ovoj nesreći izgubio šestogodišnjeg sina.

Druga žrtva sudara dve „opel astre“ je policajac M.P. (36) iz Sevojna koji je bio zaposlen na Zlatiboru i koji se posle odrađene treće smene vraćao kući.

Do tragedije je došlo na mostu preko rečice Krivaje na teritoriji opšine Čajetina, na magistralnom putu Užice – Zlatibor gde je došlo do sudara dva automobila. Sve ukazuje da je „astra“ beogradskih registarskih oznaka, kojom su putovali S.Ć. i njegovo dete krećući se iz pravca Užica, na mostu prešla na levu stranu i udarila automobil iste marke užičkih tablica kojim je upravljao policajac.

M.P. je stradao na licu mesta, dok je dete, u trenutku kada su ga vatrogasci izvukli iz olupine vozila bilo živo. Dečak je transportovan u Opštu bolnicu Užice gde su mu konstatovane teške povrede opasne po život i odakle je hitno upućen u Beograd. Na žalost, kasnije je preminuo.

Otac dečaka prošao je sa lakšim telesnim povredama zbog kojih je prebačen u užičku bolnicu na dijagnostiku. Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, S.Ć. je sa sinom jutros rano krenuo iz Beograda u novovaroški kraj povodom Zadušnica. Za sada je samo pretpostavka da je zaspao za volanom, piše Kurir.

Prilikom uviđaja dreger je pokazao da S.Ć. nije bio pod dejstvom alkohola, ali mu je uzeta krv koja će biti upućena na analizu.

Osnovno javno tužilaštvo u Užicu naložilo je obdukciju tela šestogodišnjaka i policajca, a „astra“ kojom je upravljao S.Ć je pretrpela velika oštećenja zbog čega se još uvek ne zna da li će biti upućena na vanredni tehnički pregled. U udesu je potpuno smskano i vozilo kojim je putovao nesrećni policajac.

M.P. je rodom iz zlatiborskog sela Jablanica iz kog se preselio u Sevojno. Iza sebe je ostavio troje dece, a njegove kolege kažu da je bio predan i uzoran policajac.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare