ŠOKANTNO! NEKI SU GLAVNI NA ESTRADI A NEMAJU ŠKOLU! Ko ima samo 8 razreda, ova pevačica je medicinska sestra, a ona ZAVRŠILA PRAVNI FAKULTET

Poznate ličnosti svakodevno dele svoja mišljenja i stavove na različite teme, a neke od njih imaju završenu samo osnovnu školu.

Ipak, neke su završile i po dva fakulteta. Pevačica Vesna Zmijanac nema završenu srednju školu, ali ima diplomu sa kursa daktilografije.

Njena koleginica Aleksandra Prijović završila je samo tri razreda srednje škole, a jednom prilikom je obećala da će kad-tad diplomirati.

Osnovnu školu imaju i Dara Bubamara, Ljuba Aličić, Era Ojdanić, Zorica Marković, Zlata Petrović i Severina Kojić.

Edita Aradinović ima samo osam razreda osnovne škole. Naime, ispisala iz Srednje tehničke škole za dizajn kože, koji je vremenom prestao da je zanima.

Ima i onih pevača koji imaju diplomu srednje škole. Indira Radić je medicinska sestra, Džej Ramadanovski autolakirer, Halid Muslimović je metalo-strugar, Buba Miranović je babica, prenosi Kurir.

Vera Matović završila je učiteljsku, a srednju trgovačku Jelena Karleuša, Dragana Mirković i Mira Škorić.

Jelena Rozga srednju baletsku i gimnaziju u Zagrebu, a Nada Topčagić završila je srednju kožarsku.

A da ima i fakultetski obrazovanih dokazuju Neda Ukraden koja ima dve diplome, završila je Pravni i Filološki fakultet, Dragoljub Đuričić i Žika Milenković završili su Akademiju likovnih umetnosti, Suzana Mančić ima diplomu Pravnog fakulteta, kao i Nada Obrić.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare