ŠOK IZ ENGLESKE – MITROVIĆ POVREĐEN! Fulam doneo UŽASNU VEST dve nedelje pred početak Svetskog prvenstva!

Fudbaleri Fulama naišli su na najteži zadatak od početka sezone – gostovanje Mančester sitiju i to bez najboljeg igrača, Aleksandra Mitrovića.

U 15. kolu Premijer lige „građani“ su na stadionu „Etihad“ domaćini Fulamu u utakmici koja počinje u 16 časova.

Nisu znali izabranici Marka Silve da li će morati da se bore sa Erlingom Halandom, najboljim strelcom lige (17 golova) zbog povrede, ali su znali da nažalost neće moći da se oslone na Aleksandra Mitrovića.

Neposredno pred početak utakmice klub je šokirao navijače Fulama, ali i reprezentacije Srbije informacijom da Mitrović nije u mogućnosti da igra protiv Mančester sitija.

„Marko Silva je potvrdio da Aleksandar Mitrović nije u stanju da igra danas zbog bola u zglobu, ali veruje da situacija nije ozbilja“, naveo je Fulam u kratkom saopštenju.

Ovakva vest nikako nije dobra, a njen tajming još gori, pošto je stigla samo dve nedelje pre početka Svetskog prvenstva.

Podsetimo reprezentativac Srbije je nedavno imao manje probleme sa povredom, ali je odigrao svaki minut na poslednje četiri utakmice.

Znatno je lakše Fulamu na utakmicama u kojima Mitrović zatrese mrežu…

Centarfor je bio strelac na osam mečeva Premijer lige ove sezone, a samo dva poraza je Fulam zabeležio u takvim duelima (protiv Arsenala i Totenhema), to znači da je njegovom timu ozbiljno otežan posao protiv Sitija.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare