SRPSKI HEROJ OPET NA METI PRIŠTINE! Evo ko je policajac Nenad koga je Kurti smenio: Želim čista obraza i svetla čela na Božji sud

Srpski policajac Nenad Đurić, koga je premije lažne države Kosova Aljbin Kurti, smenio sa mesta prvog čoveka Regionalnog direktorata policije Sever, pravi je heroj i časni Srbin.

Njegov emotivni govor u kom je istakao da je na Kosovu i Metohiji njegovo sve, potresao je sve Srbe, a Kurir vam otkriva malo poznate detalje iz njegove biografije.

Đurić je rođen 8. avgusta 1976. u Kosovskoj Mitrovici, oženjen je i otac dvoje dece – ima sina i ćerku koji odrastaju na Kosovu i Metohiji. Ulagao je u obrazovanje. Završio je Srednju elektrotehničku školu i Pravni fakultet, a bio je i druga klasa na Policijskoj akademiji u Beogradu 1994. godine.

Ovo je već drugi put da ga vlasti takozvanog Kosova progone zbog tablica pa je iz Kosovske policije već jednom isteran zbog registarskih oznaka. Od strane srpskog naroda i srpskih predstavnika izabran je na mesto komandanta Regionalnog direktorata policije Sever 2013. godine i od tada se nalazio na ovom mestu.

Juče je svoju uniformu i oružje razdužio.

Protivpravnom Kurtijevom odlukom Đurić je suspendovan s mesta komandanta policije na severu KiM jer nije želeo da ide protiv svog srpskog naroda, a danas se obratio našem narodu veoma emotivnom porukom.

– Nisam više član kosovske policije jer želim da čista obraza i svetla čela izađem pred Božji sud – poručio je Đurić.

Privatno voli fudbal i pecanje.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare