„MLAĐA ŽENA PRIŠLA RECEPCIJI, REKLA OVO I NESTALA“ Čačanin (60) koji je umro tokom s*ksa važio za uglednog porodičnog čoveka

Muškarcu (60) iz Čačka pozlilo je, kako se sumnja,tokom seksa s mlađom ženskom osobom, te je preminuo u jednom u jednom hostelu.

Sumnja se da je žena sa kojom je bio u sobi, kada je videla da mu se zdravstveno stanje pogoršava, pokupila svoje stvari i otišla bez reči.

Kako saznajemo, mlađa žena koja je bila s njim je udata.

– Verovatno je zbog toga u brzini napustila sobu da ne pukne bruka i sazna se za preljubu i njeno neverstvo. Čačak je malo mesto i skoro svi se znamo – rekao je izvor Kurira.

Prema prvim informacijama njega je bez znakova života u sobi našlo osoblje hostela. Međutim, izvor tvrdi da je mlada žena ipak prijavila da je njenom ljubavniku pozlilo.

– Kad je videla da mu je pozlilo, došla je do recepcije i rekla da mu se slošilo i odmah otišla. Osoblje je pozvalo Hitnu pomoć, ali njemu nije bilo spasa – kaže naš izvor.

Podsetimo, muškarac je dovezen juče u kasnim popodnevnim satima u čačansku bolnicu, ali bez znakova života, a policija je u hotelskoj sobi pored njegovog tela pronašla čašu vode, u kojoj je bila i praškasta materija nepoznatog porekla. Pretpostavlja se da je reč o stimulativno-erektivnom sredstvu.

Preminuli je bio oženjen i u Čačku važio za uglednog porodičnog čoveka.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare