DRUG DARKA LAZIĆA PRVI DEČKO P*RNO GLUMICE! Evo koga je zavela Habibi sa sajta za odrasle

Influenserka Tamara Mihajlović, poznata kao Habibi, sebe opisuje kao OnlyFans modela, a malo ko zna da joj je prvi dečko bio Stevan Radovanović, prijatelj Darka Lazića iz Pećinaca kod Brestača. Njih dvoje su bili zajedno kada je ona ima šesanest godina, a Stevan je bio punoletan. Zabavljali su se oko godinu dana. Danas ova dama snima porno filmove sa svojim dečkom.

Radovanović je mladi biznismen koji je živeo na relaciji Francuska – Srbija. Povezivali su ga sa pevačicama, a na društvenim mrežama pokazuje skupocene automobile i život na visokoj nozi. Prema našim saznanjima Tamara i Stevan godinama nisu u kontaktu.

Ona je nedavno skrenula pažnju na sebe kada je gostovala u emisiji „Balkan info“ gde je pričala o svom poslu.

– Nisam počela u startu sa tim. Probala sam da kačim sadržaj sa cenzurom, ali sam se vremenom prilično oslobodila. Htela sam prvo da se skinem i pokažem čime raspolažem i da vidim kako će to da ide. Međutim, to je otišlo mnogo dalje nego što sam očekivala. Ja sebe vidim u tome, meni se takav način izražavanja dopada, leglo mi je. Smatram ovo svojim hobijem, a ne poslom. Ne smeta mi ako se nađem u društvu nekoga ko je gledao moj film. Trenutno živim samo od toga, a pre OnlyFans-a imala sam svoj posao. Kad sam videla da mogu sebi sve da udovoljim, batalila sam posao. Ne bih da govorim koliko para zarađujem. Sve zavisi od toga koliko se potrudiš – ispričala je Habibi, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare