„DEJAN IGRA PRLJAVU IGRU! NJIHOVA LJUBAV NIJE PRAVA!“ Lepi Mića osuo paljbu po Dragojeviću i Aleksandri, ŠOK!

Lepi Mića je dao svoj sud na temu odnosa Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića.

– Moram da ponovim sve, pošto se ništa nije čulo. Netrpeljivost između Dragojevića i Mikija postoji od prošle godine, to je svima jasno. Isključivo samo zbog fanova i popularnosti, zbog togba postoji neptrpeljivost – počeo je Mića.

– To nije tačno, ja samo komentarišem kada je uhvaćen neko u laži. Ovo nema veze sa mojom netrpeljivosti prema Dejanu – rekao je Miki.

– Ja ne govorim za tebe i Aleks, nego za tebe i Dejana – ubacio se Mića.

– Ni to nije tačno. Ako ti kažem da to nije tako, hoćeš i dalje verovati…Boli me uvo za Dejana – dodao je Đuričić.

– Sa druge strane, Miki smatra da Dejan igra prljavu igru i zato spominje dronove. Mene boli uvo kralju, ja samo pričam o onome što se ovde dešava.Odnosi Aleks i Mikija su u situaciji da kada Miki uđe sa njom u svađu, spomene pravi razlog. Da je Aleks devojka nekog drugog, ne bi bilo toga. Kad sam ja rekao da je Milica kriva za čokoladicu, napali su mene kako branim Dejana i Aleks. Vidiš kako sve dođe na svoje – besneo je Mića.

– Dakle odnos Mikija i Aleksandre je jasan – rekao je Ivan.

– To što štiti nekoga ko je dva puta uvalio u probleme, to je njen problem. Nikoga nisam spomenuo, spomenuo sam samo Uroša i Milicu – rekao je Mića.

– Ako je pretpostavka da Dejan daje signale… – počeo je Ivan.

– Onda smatram da je Aleks retardirana ako to radi, smatram da je ponižava. Kad je poslao pismo da gazi go**a, rekao sam: „Uđi ti ovde, pa gazi go**a“, ali džaba, neće oni da me slušaju kad ih kritikujem.Aleks je ušla ovde sama za sebe i to je to. Ja, Lepi Mića, mislim da ljubav između Dejana i Aleks nije prava. Treba da slušaju ono što ja kažem, kapiraš? Ja osuđujem i Milicu i Aleks ovde i to je to – rekao je Mića.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare